Søg

Laboratoriet for Fotografi

Laboratoriet for Fotografi

​Kongens Nytorv 1
Opgang E, 2 sal

Kontaktinformation

Ulrik Heltoft / Anu Ramdas

 

På laboratoriet for fotografi arbejdes der med kunst, som gør brug af det fotografiske medie og den fotografiske proces fra optagelse til print.

Fotografiet kan være del af andre praksisser, der involverer installation, maleri, objekt, performance, film og tekst. Det kan være optiske eksperimenter som camera obscura eller snapshots liggende på en telefon i en lomme. Eller det kan være et billede, en ting, en reproduktion, et opmålingsinstrument eller en måde at se på.

På laboratoriet kan studerende benytte fotostudiet til optagelser, arbejde med analog eller digital efterbehandling, fremkalde fotografier i mørkekammer eller fremstille inkjet prints. 

Ulrik Heltoft

Lektor

Leder af laboratoriet for Fotografi, lektor Ulrik Heltoft (f.1973), er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler og har en MFA fra Yale University.
Han arbejder særligt med foto, film og installation og har udstillet bl.a. på Whitney Museum of American Art, New York, M HKA Antwerpen og Anthology Film Archives. Soloudstillinger på bl.a. Secession i Wien, Århus Kunstbygning samt flere galleriudstillinger hos Andersen’s Contemporary, Wilfried Lentz og Raucci Santamaria.
 

E-mail

Telefon

+45 3374 4636

Anu Ramdas

Laboratorieassistent

Anu Ramdas (f. 1980) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne, Central Academy of Fine Arts, Beijing og Malmö Art Academy.
I sin egen praksis arbejder hun primært med fotografi, og i laboratoriet og fotostudierne assisterer hun ved maskiner og udstyr, booking af og kurser i brug af studierne samt rådgivning af mere kunstnerisk karakter.  

E-mail

Telefon

+45 3374 4649

Link

anuramdas.com