Søg S
Nyhed

Åbent symposium om den nyeste lydforskning

Alle er velkomne, når lektor i lyd ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler Jenny Gräf Sheppard afholder symposiet Sound Forms, med forlæsninger, performances og workshops inden for lydbaseret kunst og forskning.

Sound Forms er et eksperimenterende symposium som løber over tre dage med talks, workshops og lydbaseret kunst. Symposiet vil engagere folk i Lydstudiernes koncepter, med særlig fokus på lydlig sansning, akustisk økologi og lyttepraksisser.

Deltagerne tæller kunstnere og forskere fra Danmark og udlandet, som har bidraget betydeligt til området inden for lydstudier.

Symposiet er gratis og åbent for offentligheden og det finder sted på Det Rytmiske Musikkonservatorium, Koncertkirken, Det Kongelige Danske Kunstakademi og Kunsthal Charlottenborg. Støttet af Snyk, Rytmisk Musikkonservatorium, Det Kongelige Danske Kunstakademi, Københavns Universitet og Kunsthal Charlottenborg. Det er delvist finansieret af en KUV-bevilling fra Kulturministeriet til det kunstneriske forskningsprojekt, Sounding Bodies.

Symposiet afholdes fra d. 11.-13. oktober 2018.
Følg venligst dette link for flere detaljer om forelæsere, perfomere og talere og tilmeld dig begivenheden på Facebook.

Yderligere information inkl. detaljer om performances, talks og biografier følger løbende.