Søg S
Forelæsning

Charlottenborg Art Talk: Turning Tables

Charlottenborg Art Talks
Turning Tables: Empowering Marginalized Youth Through Music & Film

Som en del af seminaret An Age of Our Own Making præsenterer NGO'en Turning Tables deres arbejde med marginaliserede unge rundt om i verden til dette års første Charlottenborg Art Talk.

Turning Tables styrker marginaliserede unge forskellige steder i verden ved at give dem mulighed for at udtrykke deres sorger, håb og drømme gennem musik og film; Organisationen skaber et kreativt miljø for at lære nye færdigheder og dele oplevelser og muligheden for at skabe en bedre fremtid.

Turning Tables bygger faciliteter til produktion af musik og film og organiserer festivaler for at tilbyde unge i udkanten af smafundet værktøjer til at lade deres frustrationer og visioner for fremtiden komme til udtryk på en ikke-voldelig vis. Turning Tables styrker både individet og hæver den kollektive bevidsthed, ved at anspore til forandring i både lokalsamfundet samt på nationalt og internationalt niveau.

Om Charlottenborg Art Talks
Charlottenborg Art Talks byder onsdage på bl.a. foredrag, performances, film screeninger, oplæsninger og debatter om kunst med danske og udenlandske kunstnere, forfattere, kuratorer og professorer. Programmet er tilrettelagt i samarbejde med Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.