Søg
Udstilling

Curating tension / Life af Charlotte Sprogøe – Copenhagen Red Light Green Light (in the realm of the senses)

Ny udgivelse på Billedkunstskolernes forlag

Curating Tension / Life er andet bind af en tvillingeudgivelse om ny kuratorisk tænkning og eksperimentel kuratering af samtidskunst i dag. Bogen er skrevet af kurator og forsker Charlotte Sprogøe og præsenterer en tilgang til kuratering, hvor performance, installation og location orkestreres som levende form. 
 
Bogen præsenterer Kunsthal Charlottenborgs store internationale off-site udstilling Copenhagen. Red Light Green Ligth (In the Realm of the Senses) med performances og installationer af Geumhyung Jeong, Korakrit Arunanondchai & Alex Gvojic, Cecilia Bengolea, Alex Baczyński-Jenkins, Cally Spooner og Ylva Snøfrid on location i København.
 
Curating Tension / Life udfolder et nyt begreb for det sted-specifikke i samtidskunsten Publikationen bygger på Sprogøes research på en række af de seneste års internationale udstillinger in situ. Internationale off-site projekter der eksperimenterer med nye koblinger mellem kunst og levende og med udstillingen som format. 
 
Publikationen er generøst støttet af Augustinus Fonden, Beckett Fonden og Statens Kunstfond samt Kulturministeriets KUV midler.
 
Udgivelsen er realiseret i forbindelse med en kuratorisk Ph.d ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og Københavns Universitet finansieret af Novo Nordisk Fonden samt i forbindelse med Charlotte Sprogøe KUV projekt Site Uncertain omkring nye tilgange til det sted-specifikke i samtidskunsten.
 
Curating Tension / Life er på 144 sider, rigt illustreret, engelsksproget. Den koster 150 kr. i udsalg og kan købes i udvalgte boghandler, bl.a. saxo.com og i Boghandlen Kunsthal Charlottenborg. Forhandlere kan bestille den med rabatter via Bogportalen.
 
For yderligere information og anmeldereksemplarer kontakt ansvarshavende redaktør for Billedkunstskolernes Forlag