Søg S
Nyhed

Rundgang 2021

Det er med stor fornøjelse, at Kunstakademiets Billedkunstskoler inviterer indenfor til det årlige åbent hus-arrangement, Rundgang.

Kom og oplev nye værker, kunstneriske projekter, udstillinger, performances og filmvisninger. Rundgang giver et indblik i, hvad studerende og undervisere har arbejdet med det forgangne år rundt om på Kunstakademiets atelierer og værksteder.
 
De studerende fra Kunstakademiets fem afdelinger organiserer udstillinger, visninger, installationer og performances, og der er åbne døre på Charlottenborg slot og i Peder Skrams gade 2 – ligesom der vil være værker i Festsalen, gårde, gyder og haver rundt om på Kunstakademiets område.

---

ADRESSER OG KONTAKTINFORMATIONER

Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler, Kongens Nytorv 1, København K

Peder Skrams gade 2, København K
For yderligere information om Rundgang 2021 kontakt venligst kommunikationsansvarlig Lea Kyndrup: 33 74 46 16,
---

Årets rundgangsplakat er skabt af studerende Xara-Sylvester Vogelius

---

PROGRAM og udstillingsoversigt opdateres løbende.

Læs mere på Rundgang 2021's facebookevent

---

ÅBNINGSTIDER
Fredag d. 18. juni: kl. 15-20
Lørdag d. 19. juni: kl. 11-18
Søndag d. 20. juni: kl. 11-17

---

RETNINGSLINJER FOR DIT BESØG
Gæster fra og med 15 år skal medbringe dokumentation for en negativ COVID-19-test, som er højst 72 timer gammel. Dokumentationen for enten en negativ antigentest (også kendt som hurtigtest) eller en negativ PCR-test (podning i halsen), skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat. Vi opfordrer til, at du har testresultat klar, enten printet ud eller som skærmbillede på din mobil, når du ankommer til Kunstakademiet.
 
Gæster der er fuldt vaccineret (minimum 14 dage siden første stik), kan besøge Kunstakademiet uden en negativ test.

I forbindelse med fremvisning af dokumentation for en negativ test, skal gæster fra og med 15 år fremvise ID. Det kan være kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt ID. Hvis man har været smittet med COVID-19, er der ikke et krav om at fremvise en negativ test. I dette tilfælde skal der fremvises dokumentation for en positiv COVID-19-test, som er foretaget mindst 14 dage og højst 8 mdr. inden tidspunktet for besøget på Kunstakademiet.