Søg
Nyhed

Udstilling: Spaces (In) Between

Otte studerende fra Kunstakademiet og Rytmisk Musikkonservatorium præsenterer nye værker på udstillingen Spaces (in) between på Thorvaldsens Museum.

Vær med når Thorvaldsens Museum, i samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Kunstakademi, åbner udstillingen Spaces (in) Between - hvor unge kunstnere samskaber og fremfører nye værker, der går i direkte dialog med museet.
 
Gå på opdagelse i mixed-media installationskunst med Thorvaldsenske fragmenter, kom på interaktiv lydvandring gennem museet eller se kunsten direkte i øjnene, når du inviteres i øjenhøjde med Bertel Thorvaldsens selvportrætstatue. 
 
I samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Kunstakademi  åbner Thorvaldsens Museum udstillingen ‘Spaces (in) Between’ - en helt særlig udstilling, hvor de studerende kunstnere fra skolerne får mulighed for at skabe og udstille nye værker i museets historiske rammer. De studerende samskaber og udstiller værkerne i par, og samarbejder på tværs af deres fagligheder. 
 
De 8 udstillende kunstnere i ’Spaces (in) Between’ er:
- Oscar Lyons & Susana Nunes: ’RITE OF PASSAGE’
- Anabela Veloso & Sarah Buchner: ’General Suspicion’
- Vibe Kilde & Emil Emborg: ’One muscle for breathing in, two for breathing out’
- Seraina Grupp & Thor Svensson: ’Listen carefully’ & ’Watch me carefully’
 
SPACES (IN) BETWEEN på Thorvaldsens Museum
25. februar - 6. marts 2022
Fernisering fredag d. 25 februar kl.16-18