Søg
Udstilling

You are in my veins

Kunstakademiets ph.d.-studerende Charlotte Sprogøe har kurateret udstillingen You Are in My Veins, som lige nu kan opleves i Aarhus

Med Alex Cecchetti, George Henry Longly & Nelson Beer, Astrid Svangren, Rolf Nowotny, Adam Christensen, Soshiro Matsubara.

“You are in my veins, you fuck” er et citat fra topmodellen Kate Moss om hendes dramatiske kærlighedsforhold til musikeren Pete Doherty. Et forhold der udfoldede sig som en blanding af kærlighed, afhængighed og besættelse. Begærets dunkle mål – og dobbeltheden af det forførende og snærende er afsættet for byrumsudstillingen You Are in My Veins. Udstillingen folder sig ind i Aarhus som en intim, anti-monumental tilstedeværelse, der hengiver sig til sindstilstande og affekt. Den har det musiske og musikkens flygtighed, intensitet og patos som formmæssig inspiration. You Are in My Veins  er skabt på foranledning af Kunsthal Aarhus, kunsthallen Galleri Image og Aarhus Billedkunstcenter, der gået sammen om at lancere en internationalt baseret byrumsudstilling i Aarhus’ indre by.

You Are in My Veins

Udstillingsperiode: 04.10.–17.11.2019

Læs mere om udstillingen her