Søg S

Charlottenborg Art Club

Charlottenborg Art Club er en fælles erhvervsklub for Det Kongelige Danske Kunstakademi og Kunsthal Charlottenborg. Gennem Charlottenborg Art Clubs aktiviteter inviteres du tæt på den nyeste kunst, der skabes på Kunstakademiet og udstilles i kunsthallen. Bliv klogere på hvad der rører sig i kunsten og find inspiration til nytænkning og kreativitet. 

Se Charlottenborg Art Club kalender for 2017
 

SE DET FØRST
Charlottenborg Art Club er en fælles erhvervsklub for Det Kongelige Danske Kunstakademi og Kunsthal Charlottenborg. Gennem Charlottenborg Art Clubs aktiviteter inviteres du tæt på den nyeste kunst, der skabes på Kunstakademiet og udstilles i kunsthallen. Bliv klogere på hvad der rører sig i kunsten og find inspiration til nytænkning og kreativitet. Læs mere om Charlottenborg Art Club.

FORDELE
VIP-arrangementer
4 gange årligt inviteres du til eksklusive særarrangementer med unikke kunstoplevelser og mulighed for at netværke med de øvrige virksomheder.

Kunstrejse
Én gang årligt har du mulighed for at deltage i en kunstrejse med Kunstakademiets rektor og Kunsthal Charlottenborgs direktør. Udgifter til fly, forplejning og hotel er ikke inkluderet.

Apollo Bar og Kantine
Som medlem af Charlottenborg Art Club kan du nyde din frokost i Apollo Kantine og få 40 % rabat på maden.
Ved på forhånd aftalte forretnings- eller privatarrangementer vil mad og drikke blive kreeret af chef Frederik Bille Brahe i Apollo Bar restaurant, hvor du tilsvarende tilbydes 10 % rabat på de listede priser.

Det historiske Charlottenborg
Ved oprettelse af medlemsskab får du én gratis valgfri omvisning, f.eks. på det 300 år gamle Charlottenborg Slot.*

Personalegoder
Som medlem inviteres alle virksomhedens medarbejdere flere gange årligt til kunsthallens ferniseringer og Kunstakademiets populære arrangementer.

Eksponering
Medlemskab af Charlottenborg Art Club giver mulighed for eksponering af virksomheden på Charlottenborgs digitale platforme.*

Lokaleleje
Virksomheden har mulighed for at leje unikke og historiske møde- eller arrangementslokaler til business events med rabat.*

Fri adgang
Som medlem modtager virksomheden ét VIP-adgangskort og 40 årlige fribilletter til Kunsthal Charlottenborg.*

Årstryk
Hvert år modtager du et særligt årstryk skabt af en kunstner med relation til Kunstakademiet eller kunsthallen.

Rabatter
25% Rabat på lokaleleje*
25% Rabat på Kunsthal Charlottenborg eller Kunstakademiets egne udgivelser
20% Rabat på bestilte omvisninger
10% Rabat på udvalgte varer i Kunsthal Charlottenborgs butik
40% Apollo Kantine
20% Apollo Kantine ved forretningsfrokoster*
10% Apollo Bar/restaurant ved Chef Frederik Bille Brahe

*disse fordele gælder kun for Charlottenborg Art Club Business

ADGANG TIL EN UNIK HISTORIE
Charlottenborg gemmer på mere end trehundrede års historie om kunst og kultur i København. I 1754 flyttede Det Kongelige Danske Kunstakademi ind og har siden varetaget uddannelsen af danske billedkunstnere. I 1883 åbnede Kunsthal Charlottenborg der i dag er et af de største og smukkeste udstillingssteder for samtidskunst i Nordeuropa. Som medlem af Charlottenborg Art Club får du og din virksomhed adgang til det unikke slot og mulighed for at blive en del af historien.

NETVÆRK MED KUNST
Charlottenborgs centrale placering mellem Kongens Nytorv, Nyhavn og Papirøen gør stedet til et naturligt samlingspunkt i København og til et oplagt sted for afholdelse af unikke business events og netværksarrangementer, eksempelvis forretningsmøder, konferencer, firmaudflugter, kundearrangementer, præsentationer, m.m.

STØT KUNSTENS TALENTER
Vi tror på, at kunsten udgør et vigtig bidrag til samfundet. Den skaber et rum for nytænkning, debat og inspiration, og bidrager aktivt til den samfundsmæssige vækst og udvikling. Som medlem af Charlottenborg Art Club støtter du uddannelsen af det kunstneriske talent på Kunstakademiet og er med til at sikre den fortsatte præsentation af ambitiøs og international samtidskunst på Kunsthal Charlottenborg.

TILMELDING
Tilmeld dig Charlottenborg Art Club på:

PRIS
Charlottenborg Art Club Business
19.500 kr. årligt ex. moms

Charlottenborg Art Club Private
9500 kr. årligt inkl. moms