Søg
Arrangement

Koncert i Afgangsudstillingen: Eduardo R. Chain

Koncert i Afgang 2017
"Serenata from Christianias Operaen Trio and the Old Magic Guitar to the spirit of the Glade Blomstertider"
Kunsthal Charlottenborg 24 maj. 2017 kl. 17:00
______________________________________________________________________

Som del af projektet aktiverer Eduardo R. Chain sit afgangsværk med en koncert spillet af Boris Silent Sailor, Jens Henriksen, David Dumbar og Christoffer Amlod.

Koncerten understøtter den analoge ånd, som Eduardos praksis og værk kredser om. Musikken spilles af et af Christianias ’husokestre’ og viderebringer Thorkild W. Madsens 'spirit' til Eduardo R Chains værk og Kunsthal Charlottenborg.

Eduardo R. Chains afgangsprojekt manifesterer sig på to meget forskellige måder og steder. På Christiania opfører han en skulptur til minde om Thorkild Weiss Madsen, en markant og kreativ stemme i Christianias historie, som blandt andet aktivist og komiker.

På Kunsthal Charlottenborg udstilles fragmenter fra processen bag den store skulptur til Christiania i murerspande med vand i. Indholdet i spandene fortæller også historien om den kunstneriske proces, hvori musikken har spillet en vigtig rolle.

Eduardo R Chain har inviteret et af Christianias ’husorkestre’ til at give koncert som en art udveksling mellem Christiania og Kunstakademiets Billedkunstskoler.