Søg
Arrangement

okto - mad og billedkunst

Tre onsdage i november kan du på Kunsthal Charlottenborg opleve projektet okto, der undersøger det sociale krydsfelt mellem gastronomi og billedkunst. Projektet er startet af billedkunstner og kok Søren Aagaard og antropolog Henrik Hedegaard. 

Kunsthal Charlottenborgs kantine
16.11.2016 17:00-21:00

okto inviterer dig indenfor til oplevelsen af en ny udstillingsform, hvor kunstnere, kokke og bartendere arbejder sammen om at skabe tre aftener, der blander formaterne kunstudstilling, bar, restaurant og fernisering. Til okto vil der blive serveret delikate retter til gode priser, skabt i samarbejde med de deltagende kunstnere. 

VILDT TARTAR, GULD, FORMSTØBTE HÆNDER...
Den 16. november har okto inviteret billedkunstner Marie Edinger Plum og kok Jesper Stougaard til at sammensætte aftenens oplevelse. Under titlen ’Hot true deep emotions’ udfolder Marie Edinger Plum selviscenesættelsens dramatik og skrøbelighed, og via draperinger, guld og formstøbte hænder skaber hun et teatralsk rum, hvori aftenens menu kan indtages. 

Aftenens menu er dramatisk stilleben – og byder bl.a. på vildt terrine, tarteletter, tartar, østers, beder, ost, profiteroles, guld, roser og creme

Alle retterne er udarbejdet i et samarbejde mellem okto, Marie Edinger Plum og Jesper Stougaard.

oktos næste udstillingsevent afholdes den 30. november - ligeledes i Kunsthal Charlottenborgs kantine.