Søg
Nyhed

Velkommen

Vi er stolte over at kunne byde dig velkommen til Billedkunstskolernes nye hjemmeside

Det har været tiltrængt, at Billedkunstskolerne får et nyt ansigt udadtil. Vi glæder os derfor over at byde dig som bruger velkommen til vores nye og langt mere dynamiske hjemmeside, hvor vi kan fortælle om alt det spændende, som foregår herinde.

Vi har lagt vægt på, at den nye hjemmeside skal give dig som bruger en god oplevelse, være overskuelig og let at navigere rundt på.

Vi har også lagt vægt på, at kommunikationen skal være klar, tydelig og i øjenhøjde, samt at nyheder, udstillinger og projekter sammen med selve uddannelsen, skal være i fokus.

Endelig er der arbejdet massivt på, at den engelske side kommer til at være lige så fyldestgørende, at besøge som den danske. Vi er en international skole, der interagerer globalt - og på mange planer – og det skal vores hjemmeside afspejle og honorere.

Vi har arbejdet i døgndrift, her op til lanceringen, men der vil stadig være ting, der skal finde sit rette leje, og mere indhold, der skal lægges op. Men alt i alt håber vi, at du får en god oplevelse herinde.

Velkommen!