Søg S

Laboratoriet for Konstruktion

Laboratoriet for Konstruktion

Peder Skrams Gade 2
Opgang H, Stuen

Kontaktinformation

Lektor Franco Turchi
+45 3374 4660

I laboratoriet for Konstruktion undervises der fortrinsvis inden for en tredimensionel kunstnerisk baseret praksis. Primært med materialer som metaller og stenarter.

Laboratoriet dækker følgende arbejdsområder: Støbning og bearbejdning af bronze og aluminium. Der er desuden mulighed for anvendelse af 3D printer og 3D fræser, stor-skala konstruktioner i forbindelse med installationer eller armeringer til tunge materialer/elementer.

Laboratoriet afholder kurser i sikkerhedsmæssig forsvarlig brug af afdelingens maskiner. Den daglige undervisning er integreret i projekter, som den enkelte studerende tilrettelægger efter godkendelse af laboratoriets leder.

Lektor og leder af Laboratoriet for Konstruktion Franco Turchi

Franco Turchi

Lektor

Leder af laboratoriet for Konstruktion, lektor Franco Turchi (f. 1960), er uddannet billedkunstner fra henholdsvis Scuola di Arti Ornamentali San Giacomo og Accademia di Belle Arti i Rom samt Kunsthåndværkerskolen i Oslo.
Turchi har forsket i og arbejdet med de skulpturelle medier i USA, Italien og Danmark i forbindelse med udstillinger og udsmykningsopgaver, bl.a. ved Fredensborg Slot og Glyptoteket

E-mail

Telefon

+45 3374 4660

Billede af Værksteds-og undervisningsassistent på Laboratoriet for Konstruktion Daniel Olivares mangler

Daniel Olivares

Værksteds- og undervisningsassistent, Laboratoriet for Konstruktion

E-mail

Telefon

+45 3374 4679