Søg

Laboratoriet for Keramik

Laboratoriet for Keramik

Peder Skramsgade 2 
Opgang A eller F

Kontaktinformation

​Lektor Karen Harsbo
+45 3374 4641

Laboratoriet underviser og forsker i den billedkunstneriske brug af keramik. Undervisningen foregår gennem kurser for de respektive skoler, projekter der involverer andre institutioner eller virksomheder, og individuelle arbejdsforløb med udgangspunkt i den enkelte studerendes kunstneriske projekt.

Laboratoriet underviser i både nye og klassiske teknikker inden for faget: Modellering, gipsforme til støbning, papirler, sandstøbning samt brændinger og glasurarbejde. Endvidere kan der udføres arbejder i støbt og slumpet glas. 

Lektor og leder af Labaratoriet for Keramik Karen Harsbo foran væg med glasurprøver

Karen Harsbo

Lektor

Leder af laboratoriet for Keramik, lektor Karen Harsbo (f. 1963), er uddannet fra Danmark Designskole og har skabt projekter for bl.a. Royal Copenhagen Porcelain, udsmykninger i det offentlige rum for bl.a. Tommerup Teglværk og Ballerup Kommune samt deltaget i en række udstillinger med både egne værker og  i form af en række forskellige samarbejder. 

I sit arbejde betoner hun materialeeksperimenter og en kunstnerisk tilgang til keramik; såvel historisk som teknisk. Karen Harsbo har desuden forsket i overførelse af foto til keramiske overflader. 
 

E-mail

Telefon

+45 3374 4641