Søg
Nyhed

Søg ind på Kunstakademiet

9. februar 2024, kl. 12.00 middag er næste ansøgningsfrist for at søge optagelse på Kunstakademiet (studiestart i september 2024). Vi åbner for modtagelse af ansøgninger torsdag d. 4. januar 2024.

Overvejer du at søge ind på Kunstakademiet, kan du her læse mere om den proces, som leder frem til optagelse på bachelor- og masteruddannelserne i billedkunst.

Vigtige datoer

Næste ansøgningsfrist for optagelse på Kunstakademiet (studiestart i september 2024) er 9. februar 2024, kl. 12.00 middag.

Vi åbner for modtagelse af ansøgninger torsdag d. 4. januar 2024.

Planlægger du at søge om optagelse på Kunstakademiet, er du er velkommen til vores Åbent hus, som foregår fredag d. 19. januar 2024 fra kl. 10.00 til 12.00. Du kan læse mere om Åbent hus-arrangementet her.

Har du spørgsmål til Åbent-hus-arrangementet, er du velkomment til at skrive til: 

Studerende på Kunstakademiet

Ni afgangsstuderende inviterede i foråret 2022 indenfor i værksteder og atelierer på Kunstakademiet. Hør de studerende fortælle om deres kunstneriske praksis, og om, hvordan det er at arbejde med deres afgangsprojekter.

Hvert år i april og maj præsenterer Kunstakademiets dimittender deres afgangsprojekter i en stor udstilling på Kunsthal Charlottenborg i København. Afgangsudstillingen er afslutningen på billedkunstuddannelsen på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler.

I de tre videoer herunder møder du studerende på Kunstakademiets værksteder, f.eks. det grafiske værksted, værkstedet for fotografi og værkstedet for keramik, ligesom du kan se og høre mere om, hvordan de studerende arbejder på deres atelierer rundt om på Kunstakademiet.
 

Det Kgl. Danske Kunstakademi “Afgang 2022” – Gurli-Marie Lindum, Kristine Karlshøj Leopold & Maja Malou Lyse. Video: I do art
Det Kgl. Danske Kunstakademi “Afgang 2022” – Samara Sallam, Paula Duvå & Esben Weile Kjær. Video: I do art
Det Kgl. Danske Kunstakademi “Afgang 2022” – Rasmus Niclas Rose Nielsen, Madeleine Andersson & Anabela Veloso. Video: I do art