Søg S
Nyhed

Why Words Now: Bob Kil

Forfatter og kunstner Bob Kil performer ved Why Words Now #4

Tirsdag den 8. december afholdes fjerde event i serien Why Words Now, hvor Art Hub og Det Kgl. Danske Kunstakademi har inviteret forfatter og kunstner Bob Kil, som vil performe en ny tekst fra 2020.

Bob Kil er baseret i Berlin. Hendes første litterære bog, BUT BOB, blev publiceret i januar 2020 af Juan de la Cosa / John of the Thing. Bob Kil har desuden initieret bobshop, et kunstrum for performances og readings i Berlin.

~

Performancen finder sted på Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi, tirsdag den 8. december kl. 18.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via

På grund af Covid-19 tilbydes kun et begrænset antal pladser. Både mundbind og håndsprit er tilgængelig.

Eventet er på engelsk.

OM WHY WORDS NOW

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som udspringer af ønsket om at introducere det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere. I en undersøgelse af de mange ord, som omgiver kunsten, bringer Art Hub i partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum. Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

Why Words Now er generøst støttet af Statens Kunstfond.