Søg

Laboratoriet for Dybtryk, Højtryk og Litografi

Laboratoriet for Dybtryk, Højtryk og Litografi

Kongens Nytorv 1
Indgang F

Kontaktinformation

Lektor Finn Naur Petersen
+45 3374 4683

Åbningstider

Tirsdag, onsdag, torsdag kl. 9:30 – 16:00 efter aftale pr. mail

Laboratoriet for Dybtryk, Højtryk og Litografi varetager og bistår i udviklingen af kunstneriske løsninger med udgangspunkt i de tre klassiske teknikker; dybtryk, højtryk og litografi.

Gennem individuelle grundkurser, workshops, forelæsninger mm. kan de studerende tilegne sig historisk og håndværksmæssig indsigt, der har til formål at placere det grafiske rum som en naturlig platform i både refleksionen over og produktionen af værker.

Laboratoriet samarbejder bl.a. med Filmskolen og Statens Værksteder for Kunst samt anerkendte grafiske værksteder i Danmark, Færøerne og Sverige. 

Lektor og leder af Laboratoriet for Dybtryk, Højtryk og Litografi Finn Naur

Finn Naur Petersen

Lektor

Leder af Laboratoriet for Dybtryk, Højtryk og Litografi, lektor Finn Naur Petersen (f. 1954), er autodidakt billedkunstner. 
Han har forsket i og arbejdet med det grafiske medie i en lang række udstillinger og tryksager, der også inddrager arbejdet med installationer, objekter og udsmykninger i det offentlige rum.

Finn Naur Petersen har udstillet på bl.a. Arken, Kunsthal Charlottenborg, Brandts, Overgaden, Kunsthal Nord samt Kunsthaller og projekter i en række lande i Europa samt Japan, Kina og USA.

E-mail

Telefon

+45 3374 4683

Link

naurpetersen.dk