Søg

Laboratoriet for Maleri og Farve

Laboratoriet for Maleri og Farve

Peder Skramsgade 2
Opgang A, 4. sal

Kontaktinformation

Lektor Glenn Sorensen

Åbningstider

Tirsdage 9.30-15.30 og onsdage 13-15.30. Efter aftale pr. mail.
Onsdage 9.30-12.30 er drop-in-time

Laboratoriet for Maleri og Farve arbejder med farve og dens plads i billedkunsten - praktisk, æstetisk og teoretisk. Ambitionen er at støtte bevidstheden om samt forståelsen for brugen af farver, og hvordan dette kan anvendes af de studerende i eget arbejde.

Praktisk farveanvendelse vil tilsammen med en analytisk diskussion af den studerendes arbejde og farvebrug i forhold til individuelle ambitioner undersøges. Relevant historisk og moderne kunst vil også blive drøftet med hensyn til, hvordan og hvorfor farver har været anvendt.

Laboratoriet for Maleri og Farve samarbejder med Malerskolen.

 

Lektor på Laboratoriet for Grafik og Maleri Glenn Sorensen

Glenn Sorensen

Lektor

Glenn Sorensen (f.1968) er uddannet på City Art Institute, Sydney. Har desuden studeret ved Helsinki Kunstakademi, Helsinki og har tidligere arbejdet for Billedkunstskolerne som gæsteforelæser og censor.
Sorensen arbejder primært med maleri. Hans malerier er arbejdskrævende og personlige - ofte arbejdes der på dem over en lang periode. Sorensens malerier er en reduktion af visuel information - indtil det, der er tilbage, er, hvad han anser for at være den uforklarlige kerne.

Sorensen har siden 1994 præsenteret sit arbejde på talrige solo og gruppeudstillinger på internationale museer, udstillingssteder og gallerier i Europa, USA og Australien.
Sorensen arbejder er repræsenteret i samlingerne på Museum of Modern Art, New York og Moderna Museet i Stockholm og på følgende gallerier: Corvi-Mora, London. Annet Gelink Gallery, Amsterdam. Raucci /Santamaria, Napoli og Roslyn Oxley9 Gallery, Sydney

E-mail