Søg S

Laboratoriet for Video

Laboratoriet for Video

Kongens Nytorv 1
Opgang E, 2. sal

Kontaktinformation

Lektor Lars Kristensen
+45 3374 4692

Videolaboratoriet er både et undervisningstilbud og et produktionsmiljø, hvor de studerende kan eksperimentere og producere værker.

Der afholdes løbende kurser og workshops i video- og lydproduktion, hvor der ud over praktiske øvelser gennemgås grundlæggende principper for visuel kontinuitet og fortælleteknik med levende billeder.

En væsentlig del af undervisningen foregår som individuel vejledning med udgangspunkt i den enkelte studerendes projekt. Produktionerne redigeres på skolens digitale udstyr. Laboratoriet råder over kameraer og lydudstyr til udlån.

Til redigering findes der tre editerings-suiter baseret på Final Cut Studio samt et lydstudie til mixning af video og lydværker og optagelse af stemme til voice over etc. Endvidere råder laboratoriet over et videoatelier med belysningsudstyr. 

Lektor og leder af Laboratoriet for Video Lars Kristensen

Lars Kristensen

Lektor

Leder af laboratoriet for Video, lektor Lars Kristensen (f. 1962), er autodidakt videorocker med en bred erfaring inden for videoproduktion fra egenproduktion, medvirken i produktion af kortfilm, videosekvenser til performance samt større installationsværker.

Undervisningserfaring fra Syddansk Universitet, Filmhøjskolen i Ebeltoft og afholdelse af masterclass i Final Cut Pro for Filmarbejder Foreningen (FAF).

E-mail

Telefon

+45 3374 4692